Een verandering begint bij jezelf

Leiderschap

Organisatieontwikkeling vraagt het nodige van leidinggevenden. Of het nu gaat om effectievere samenwerking, (leren) leren binnen teams, het realiseren van een aanspreekcultuur of het coachen en ontwikkelen van individuele medewerkers: de rol van leidinggevenden is cruciaal. Zeker als er sprake is van een verandering binnen de organisatie.

R-Impuls biedt organisatiebrede leiderschapsprogramma’s op maat en heeft daarnaast een cursusaanbod waarvoor leidinggevenden zich individueel kunnen aanmelden. Ons cursusaanbod bestaat uit:

  • Incompany leiderschapsprogramma (maatwerk)
  • Ontwikkelgericht leiderschap (open inschrijving)
  • Personal coaching
  • Cursus gesprekstechnieken, inclusief het leren voeren van ontwikkelgesprekken
  • Persoonlijke effectiviteit

Ook voor een persoonlijk ontwikkelgesprek ben je bij ons aan het juiste adres!

Heb je een vraag of wil je aan slag? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

LEIDERSCHAPSONTWIKKELING
cursusaanbod

GUTS FOR GLORY!

Wil je meer succes realiseren? Tijdens deze intensieve dag zoomen we in op jouw rol als leider en hoe je het lerend vermogen van je team kan vergroten. Deze dag levert je het volgende op: Inzicht in jouw potentieel om mogelijkheden tot groei te creëren | Leren herkennen en benutten van kwaliteiten binnen je team | Leren herkennen en bespreekbaar maken van missers binnen je team als basis voor groei | Inzicht in eigen bevorderende en belemmerende overtuigingen en patronen | Concrete tips die je helpen om je als leidinggevende verder te ontwikkelen | Praktische handvaten om leren onderdeel te maken van het dagelijks werk van je team. Aanmelden of meer informatie? Kijk hier.

Guts for Glory: Durven groeien in leiderschap

Voor wie: Deze training is bedoeld voor leidinggevenden met minimaal twee jaar werkervaring.

Data: 8 november (Utrecht) en 20 november (Nijmegen) van 9:00 tot 17:00 uur

Praktisch: Maximaal aantal deelnemers per groep is 12 | Kosten bedragen 695 euro exclusief btw | Aanmelden of geïnteresseerd in ons incompany aanbod? Mail ons via: ln.slupmirnull@ofni | Ben je verhinderd, meld je dan aan voor de wachtlijst.

Dit programma is een co-productie van Judith Caanen van Development Room en Marie-Christine Smit van R-Impuls.

LEIDERSCHAP IN ONTWIKKELING

We weten het intussen allemaal. De wereld verandert continu en sneller dan ooit tevoren. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op en wie niet mee kan bewegen heeft het nakijken. Als leidinggevende wil je zelf in ontwikkeling blijven, maar je realiseert je ook dat je een belangrijke rol hebt in de ontwikkeling van je medewerkers. Hoe doe je dat eigenlijk? Ervoor zorgen dat mensen in beweging blijven en zich ontwikkelen? Want je weet als geen ander: aanspreken op gedrag is lastig. Wil je met dit onderwerp aan de slag? Kom dan naar onze inspiratiesessie!

Leiderschap in Ontwikkeling

Wat & Wie: Leidinggevenden die aan de slag willen met de ontwikkeling van medewerkers, een aanspreekcultuur willen realiseren, of voor een grote organisatieverandering staan.

Wanneer & Waar: Dinsdag 15 januari van 14:00 tot 16:00 uur te Nijmegen.

De bijeenkomst is gratis en wordt begeleid door Marie-Christine Smit. Inspiratie, interactie én inhoudelijke kennis staan centraal. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar ln.slupmirnull@ofni

Zoek je meer verdieping of wil je aan de slag met ons leiderschapsprogramma, dan horen we dat graag via ln.slupmirnull@ofni.