Inspiratie2018-06-04T14:34:29+01:00

Begin de verandering; laat je hier inspireren

Artikelen

Agile, wendbaar, adaptief. Een kwestie van leren.

De wereld verandert continu en sneller dan ooit te voren. Het ene managementboek is nog niet uit, of het volgende is alweer verschenen over hoe we als organisatie moeten mee veranderen. Agile, wendbaar, adaptief. Mensen en organisaties die dit vermogen hebben, hebben toekomst. Want verandering is de enige constante in een complexe wereld waarin niets langer zeker is. […]

  Inspiratiebronnen

Veelgestelde klantvragen

Soms heb je even inspiratie nodig. Om los van de hectiek van alledag weer groots of soms juist klein te dromen. De dingen die ons inspireren delen we graag op onze website. Daarnaast verzorgen we inspiratiedagen (ook inhouse mogelijk), bijvoorbeeld aan de hand van een voorop bepaald thema om samen nieuwe inzichten en ideeën op te doen.

We zijn benieuwd op welk vlak u inspiratie op wil doen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Soms moet er energie vrijkomen om met verandering of een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan. Een kracht die van binnenuit aangeboord moet worden om vol passie de schouders eronder te zetten. Dit is een heel belangrijk en cruciaal startpunt van verandering; mensen moeten in beweging willen komen. Daar ondersteunen we organisaties bij. Door inspiratiesessies te organiseren, verhalen te delen en door leidinggevenden te begeleiden in het mobiliseren van teams.

Wilt u weten hoe u energie in uw organisatie krijgt voor organisatievernieuwing? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek!

Als u een inspirerende presentatie wil geven, kunt u op onze website kijken welke filmpjes, beelden of spreuken aansluiten bij wat u wil overbrengen. Wilt u extra ondersteuning of persoonlijk advies; bel of mail ons gewoon even. Misschien kunnen we u zo al op goede ideeën brengen. Wilt u begeleiding bij de sessie, ook dan staan we voor u klaar. Plan een afspraak met ons in zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.
Ga naar de bovenkant