Drs. Marie-Christine Smit | Eigenaar R-ImpulsVisie | Organisatieontwikkeling | Leiderschap | Talentontwikkeling | HRD
Succesvolle organisaties hebben betrokken en bevlogen medewerkers die werken vanuit hun kracht. Ze hebben medewerkers die het beste resultaat willen leveren en in ontwikkeling blijven. Dat vraagt om een cultuur waarin samenwerken en leren vanzelfsprekend is. Zo blijft de organisatie wendbaar en innovatief.

Dit realiseer je niet zomaar. Een visie vanuit de directie of een aantal trainingen op de werkvloer is niet voldoende. Het vraagt om een integrale aanpak ingebed in de strategie, beleid en dagelijkse praktijk van de organisatie. Visie, leiderschap en efficiënte en effectieve samenwerking op de werkvloer in een open (leer)cultuur zijn daarbij essentieel.

Onze expertise en jarenlange praktijkervaring hebben geleid tot een inspirerende visie op organisatieontwikkeling én een integrale aanpak op de werkvloer. Werkbaar, realistisch én resultaatgericht. En altijd op maat.

Een echte verandering kent alleen een begin! Zoals een steen in het water rimpelingen veroorzaakt. Welke rimpeling start jij?

Neem contact op

Vacatures
Wil je ons team komen versterken? Ligt je passie bij leren, ontwikkelen en innoveren? Ben je ondernemend, inhoudelijk deskundig, aanstekelijk enthousiast en een tikje eigenzinnig? Of denk je dat je met andere kwaliteiten in ons team thuishoort?

We zoeken talenten die zich verbonden voelen met onze visie en ambitie. We werken niet met functieprofielen, maar komen graag in gesprek als er werk is dat bij je past. Stuur ons gerust een open sollicitatie met motivatie op een wijze die jou kenmerkt. Dit mag met een standaard brief en CV, maar je mag ook je creativiteit de vrije loop laten.

Spreekt onze aanpak je aan als student? Ook dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Neem gerust contact met ons op!