Marie-Christine Smit 

Eigenaar R-Impuls | Auteur
‘Een reorganisatie is op een optelsom van niet doorgevoerde veranderingen’

Veranderingen zijn onlosmakelijk met ons verbonden. Ze vinden continu plaats; soms kiezen we daar zelf voor, soms overkomen ze ons.

De manier waarop we hiermee omgaan, bepaalt of we succesvol zijn of niet. Of de verandering werkt of niet. En ook: of we gelukkig zijn of niet. En dat geldt ook voor organisaties. Ook zij hebben te maken met continue veranderingen. Hoe zij hiermee omgaan, bepaalt of een organisatie succesvol is – of niet.

Het is onze overtuiging dat veranderen werkt als het geen opdracht, kopie of kunstje is, maar een vanzelfsprekend onderdeel van het werk. Wij geloven in de kracht van mensen. Hun lerend vermogen – en juist dít verder ontwikkelen – maakt continue verandering mogelijk. Eigenaarschap, (persoonlijk)leiderschap, samenwerken & leren en ook werkgeluk zijn hierbij belangrijke thema’s. Evenals een context waarin leren mogelijk is.

Wij ondersteunen organisaties juist op dit vlak. Hoe zorg je ervoor dat leren en ontwikkelen een vanzelfsprekend onderdeel van het werk (en het leven) wordt? En verandering een continu proces wordt zonder dat mensen terugvallen in oude gewoontes of zelfs vastlopen?

Ons werk bestaat uit het ontwikkelen van organisaties door middel van advies, begeleiding en coaching van medewerkers, teams en leidinggevenden. Door te trainen én te inspireren. Door nieuwe inzichten te bieden, bewustzijn te creëren én concrete handvatten te bieden. Zodat er weer energie en beweging mogelijk is. En veranderen vanuit de werkvloer een positief, continu proces wordt met zichtbare resultaten.

Marie-Christine heeft jarenlange leidinggevende ervaring en een inspirerende visie op de ontwikkeling van mensen en organisaties. Zij is als organisatieadviseur expert op het gebied van HR- en Organisatie Development, en is specifiek gericht op organisatieontwikkeling, leiderschap en talentontwikkeling. Mensen en organisaties in beweging brengen is haar kracht. Haar visie op organisatieontwikkeling heeft geleid tot het boek ‘Hou eens op met reorganiseren!’

Vacatures
Wil je ons team komen versterken? Ligt je passie bij leren, ontwikkelen en innoveren? Ben je ondernemend, inhoudelijk deskundig, aanstekelijk enthousiast en een tikje eigenzinnig? Of denk je dat je met andere kwaliteiten in ons team thuishoort?

We zoeken talenten die zich verbonden voelen met onze visie en ambitie. We werken niet met functieprofielen, maar komen graag in gesprek als er werk is dat bij je past. Stuur ons gerust een open sollicitatie met motivatie op een wijze die jou kenmerkt. Dit mag met een standaard brief en CV, maar je mag ook je creativiteit de vrije loop laten.

Spreekt onze aanpak je aan als student? Ook dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Neem gerust contact met ons op!