Een goede leider is nooit uitgeleerd

Persoonlijk Leiderschap: Een echte verandering begint bij jezelf

leiderschap De belangrijkste manier om de concurrentie voor te blijven is de mate waarin je in staat bent te leren. Door continu te leren werk je aan je eigen (duurzame) inzetbaarheid. Binnen én buiten de organisatie.

Persoonlijk Leiderschap: voor iedereen!
Persoonlijk leiderschap is niet alleen bedoeld voor leidinggevenden. Persoonlijk leiderschap gaat over idereen. Dus over ieder individu afzonderlijk. Ben je in staat om richting te geven aan je eigen ontwikkeling en loopbaan? Maak je je eigen keuzes? Weet je welke bijdrage je wil en kan leveren? Wil je jezelf ontwikkelen in je functie of zoek je wellicht een persoonlijke coach?

Ons aanbod voor iedereen:

  • coaching (inclusief het disc profiel);
  • loopbaanontwikkeling;
  • persoonlijk opleidingsadvies;
  • gesprekstechnieken;
  • persoonlijke effectiviteit.

De kracht van leren: ook voor leidinggevenden!
We helpen je je verder te ontwikkelen. Zodat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed in inzetbaar blijft. Ook als je behoefte hebt aan een opleidingsadvies of aan de slag wil met DISC helpen we je graag verder. Coaching, ook voor het seniorkader, behoort tevens tot de mogelijkheden. Je kan hiervoor contact met ons opnemen.

Ons aanbod voor leidinggevenden:

  • POP (persoonlijk ontwikkel plan) gesprekken;
  • Performance Management, inclusief gespreksvoering;
  • Gesprekstechnieken algemeen;
  • Effectief vergaderen;
  • Personal (executive) coaching.

Terug naar leiderschapsontwikkeling

Veelgestelde klantvragen

Stilstaan is achteruitgang. Dat geldt zeker ook voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Goed als je jezelf voortdurend uitdaagt om je verder te ontwikkelen. Als je open blijft staan om te leren, uit je comfortzone durft te stappen, je kwetsbaar opstelt, actief feedback vraagt en (openlijk) reflecteert, geef je het goede voorbeeld voor je collega’s. Daarnaast werk je op die manier aan een open cultuur met een veilig (leer)klimaat. Wil je je als leider verder ontwikkelen? Wil je meer handvatten om je medewerkers ook te ondersteunen bij hun ontwikkeling?

Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over ons leiderschapsprogramma en ons aanbod op gebied van coaching en training.

Je kunt eigenlijk maar één soort leider zijn; jezelf. Wil je een betere versie van jezelf worden, dan kan je je verder ontwikkelen. Wij helpen hier graag mee! Dit kan zijn door training, een (organisatie breed) leiderschapsprogramma, individuele coaching of training on the job. We sluiten altijd aan bij de specifieke vraag en behoefte.

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.