“Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere”

– Albert Einstein –

Begeleiding bij visieontwikkeling

visieWelke identiteit heeft uw organisatie? Waar staat uw organisatie voor? Wat is uw droom voor de toekomst?

Visie ontwikkelen: Leren initiëren
Een visie ontwikkelen op de organisatie en haar toekomst, vraagt ook om een visie op de medewerkers en hun ontwikkeling. En een visie op leiderschap om deze ontwikkeling mogelijk te maken. Met de juiste medewerkers in dienst, is de basis voor een wendbare organisatie gelegd!

Organisaties moeten slagvaardig zijn. Dit kan alleen met medewerkers die zich blijven ontwikkelen. Passend bij de ambitie en de kernwaarden van de organisatie. Zo ontwikkelt de organisatie zich als geheel. Continu. Behalve een visie op mens en organisatie, en een visie op leiderschap, vraagt dat ook om een visie op leren en ontwikkelen.

Naast het ontwikkelen van een (waardegedreven) ambitie, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:
– Procesbegeleiding;
– (Her)formuleren van de kernwaarden van de organisatie;
– Ontwikkelen van een visie op leren en ontwikkelen;
– Ontwikkelen van een visie op leiderschap;
– Ontwikkelen van leerbeleid.

Meer weten over visieontwikkeling en onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Terug naar Visieontwikkeling

Veelgestelde klantvragen

Dan zit je bij ons goed! Niet voor niets benaderen klanten ons met deze vraag. Met onze expertise op het gebied van verandermanagement, visieontwikkeling en organisatieontwikkeling begeleiden we u graag bij het opstellen van een visie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Vandaag de dag wordt deze vraag vaak gesteld. Als bedrijven op zoek zijn naar een nieuwe koers is het prettig even los te komen van de dagelijkse hectiek om inspiratie op te doen. We organiseren inspiratiebijeenkomsten met boeiende sprekers, bedrijfsbezoeken en workshops. Ook procesbegeleiding voor directieleden die een nieuwe koers willen uitzetten behoort tot de mogelijkheden.
Neem contact met ons op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.